Bilder från Eslöv och övriga världen

Sunshine Award och lite blogghistoria

Jag fick en fin utmärkelse av Livet med kameran: en gerbera. Se här vad färggrann och vacker den är.

Eftersom jag är lite av en regelbrytare (det har jag ju beskrivit tidigare) så bryter jag åter igen mot de uppsatta reglerna som säger att jag bl.a. ska skicka den här utmärkelsen vidare till tolv andra bloggare. Detta eftersom jag tycker det är så svårt att välja ut tolv bland alla dem jag följer. Vilka de är kan du se här till höger bland mina Fotofavoriter från min Google Reader. Dessutom har jag också andra bloggfavoriter som inte fotograferar och de ligger likadant på min andra blogg, den som var före denna och nu hunnit vara med i snart fem år: Sassas samlade svammel 2. Min allra första blogg Sassas samlade svammel startade jag den 28 februari 2005, men den försvann i cyberrymden någon gång i maj, kort därefter. Det blogghotellet höll inte vad det lovade, så jag fick starta om på webblogg.se, som numera är blogg.se.

Och nu blir jag riktigt historisk för här kommer ett foto på mig från min barndom. Inscannat (i en Canoscan 8600F) och bearbetat av mig, men om jag minns rätt vad mamma berättat så är det taget av min morbror som tidigare arbetade som fotograf på Helsingin Sanomat.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,