Oj, nu har såväl Nollan som Malin gett mig blommor, virtuella sådana. Jag tackar och niger och undrar om jag ska fortsätta vara så benhård med att inte skicka vidare. Jo, det är jag! Det finns så många därute som har så fina fotobloggar och jag kan bara inte välja några. Dessutom tror jag att många redan fått den här lilla blomman.

I verkliga livet fick jag ju i fredags en liten kruka med vintergäck av en arbetskamrat. Faktiskt plåtade jag den där vid min jobbdator innan jag bar hem den över helgen. Än så lever de små solarna och strålar så fint i mitt fönster här hemma.

Rosorna på datorskärmen fick jag förresten av en väninna i höstas. De var så vackra, och jag lät dem stå så länge att de till sist slokade betänkligt. De finns även med här på bloggen.

 


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,