Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 76 (19/3): Oktagonalt

Mitt oktagonala fönster hittade jag bara jag klev ut på gatan från min bostad. Som du kanske ser så snöar det på fotot och det avslöjar att fotot inte är taget den här månaden utan i slutet på januari. Om jag skulle fotograferat idag så hade det minsann inte synts någon snö alls.

Förra veckans fönsterfotografer var:
Livet genom kameran
foto CHIP
Hedwig
Pumita
Mad World
larans
Jah Hollis
Della
Erik ”Semlan”
Thorgun
Ninnie
Klimakteriehäxan
Jenny
Gunsside

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , ,