Bilder från Eslöv och övriga världen

Upplyst (121 av 365)

Nu har jag gjort något jag länge tänkt göra: skaffat ett eget domännamn. Om du tittar i adressfältet så ska det nu stå en helt annan webbadress än det brukar. Och den är sprillnas ny, inte ens en dag gammal när jag skriver det här. För dig som har den gamla adressen betyder det egentligen ingenting än så länge eftersom den går vidare till nuvarande, men du får gärna ändra ditt bokmärke/favorit/rss-flöde så att du har adressen https://susannehultman.se, för en dag kommer jag nog att flytta bloggen till ett webbhotell, antagligen till binero där jag registrerade mitt domännamn. Det kostar bara 99 kronor för ett år med ett eget domännamn under toppdomänen .se.

Nå, till fotot här. Det är vårt gamla vattentorn som inte längre används som sådant. Jag tog fotot under Earth Hour och förväntade mig verkligen inte att tornet skulle vara upplyst, speciellt med tanke på att det inte förekommer någon verksamhet där. I alla fall inte vad jag hört om. För inte så länge sedan gick jag innanför staketet och då stod det bara några gamla fönster i bottenplanet.

Tema nummer 324 i 365 Foton 2010.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,