Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 78 (2/4): Gult

Fredagen är lång idag så jag utnyttjar tiden till att ganska tidigt publicera Veckans fönster. Fotografiet tog jag förra helgen då jag genom grenverket in till en trädgård i närheten skymtade det här gula skjulet.

Förra veckans fönsterfotografer var:
Carina
vivan
Livet genom kameran
Della
Pumita
larans
Anna
Mad World
foto CHIP
Erik ”Semlan”
Ninnie
Mona

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , ,