Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 80 (16/4): Underligt

Det här fönstret fotograferade jag i Skövde under mitt besök där i mars. Vi fick en guidad tur i buss och min kamera var förstås med. Och ja, du ser väl vad jag tyckte var underligt med det här fönstret? Med tanke på att huset såg bebott ut.

Förra veckans fönsterfotografer var:
Carina
Kvasthilda
Rajson
Pumita
foto CHIP
Ninnie
Anna
Min Fotodagbok
Mad World
Cecilia Artista
vivan
Hedwig
Jah Hollis
Della
Mona
Daniela (ny)
Mariann L

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , ,