Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Gult

Dags för lite färg på fönstren. Den absolut vanligaste färgen den här helgen är ju gult så ut och jaga ett gult fönster. Nåja, själva glaset behöver ju inte vara gult om du inte hittar något sådant. Tolkningen är fri.

I morgon fredag, ganska sent på kvällen, kan du publicera ditt gula fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på de här gula påskliljorna som jag hittade i Helsingør för en vecka sedan.

Eftersom snön nu är i stort sett helt borta här i Mellanskåne, tycker jag det är dags att byta ut min header med snöiga träd mot de här gula och vårliga påskliljorna.

GLAD PÅSK!


Andra bloggar om: , , , , ,