Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Underligt

Underligt att jag inte varit mer aktiv med inlägg nu när jag skaffat egen domän. Men, det kommer väl en tid när jag hinner med fotograferingen lite mer för just nu är det bråda dagar såväl på jobb som på hemmaplan. Fast ett fönstertema hinner jag med ändå.

I morgon fredag, ganska sent på kvällen, kan du publicera ditt underliga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här skon som underligt nog hamnat under isen. Ägaren måste ha frusit rejält om fötterna när skorna hamnade här i stället för på fötterna. Ja, för det låg ännu en sko lite längre bort.

Fotograferat för bara en dryg månad sedan. Det kan man inte tro idag när träden knoppas. Underligt, var ordet.


Andra bloggar om: , , , , ,