Jag satte mig just vid datorn för att klura ut ett nytt fönstertema och trodde väl inte att det skulle bli något den här veckan för jag har inte riktigt hunnit med. Men så bläddrade jag lite i arkivet och hittade en del intressanta foton och bestämde mig för att fortsätta med ett färgtema.

I morgon fredag, ganska sent på kvällen, kan du publicera ditt vita fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här vita bänken jag hittade på färjan mellan Helsingborg och Helsingør veckan före påsk.

Du vet väl att vitt är en blandning av alla färger? Den hexadecimala koden är FFFFFF och BGR-koden är 255, 255, 255. Därav kan utläsas just att vitt innehåller alla färger. Svart däremot, har den hexadecimala koden 000000 och BGR-koden 0, 0, 0, dvs svart är ingen färg!


Andra bloggar om: , , , , ,