Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fototriss: Så här ser det ut där jag är idag, del 7

Äntligen! Jag publicerar en fototriss igen! Det här återkommande temat kunde jag inte motstå, eftersom jag gillar när bilderna är nytagna. Nu är ju förstås inte mina foton alldeles dagsfärska utan har en dag på nacken, men jag tycker de visar precis hur det ser ut här i mellersta Skåne just nu: blå himmel och sol.

Elenergi fås på olika sätt och ett bra sätt tycker jag är
den vi får från vindkraften. Hittar du alla ”vindmöllorna”?

Åkern är färdig för sådd. Solenergi ska till för att det ska växa.
Det är ju också solen som lyser på månen så att vi kan se den.

Vatten kan man ju också använda för att få elenergi,
fast här är det mest fåglarna som drar nytta av det.

Alla tre fotona tagna på en tiominutersperiod igår eftermiddags då jag återvände hem i bil från badmintonturnering i Höllviken. Ja, det var sonen som spelade, inte jag.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,