Bilder från Eslöv och övriga världen

Tillbakablick maj 2009 – och maj 1990

Helena efterlyser våra arkivbilder, dvs. dem vi tog för ett år sedan men aldrig publicerade. Här kommer ett bidrag från mig med två bilder jag tog den första maj för ett år sedan då vi var inbjudna till en väninna som fyllde år. Som synes var det betydligt varmare än idag och vi kunde sitta ute i strålande sol vid fikabordet där glassen snabbt smälte.

Här studeras en av de födelsedagsgåvor jag hade med mig. Böcker är alltid lika utmärkta presenter.
Utrop av Celine Curiol läste jag själv senare och skrev om på min andra blogg.

Krocket i gröngräset med bara ben – visst låter det skönt?

Jag passar också på att göra en tillbakablick till den här dagen för tjugo år sedan då jag blev mamma för första gången. Den här bilden är visserligen inte tagen då, utan ca två månader senare. Fotot är taget av pappan till den nu tjugoårige sonen och stranden är den i Poneloya, Nicaragua, dvs Stilla havets vatten finns i baljan. Och visst är det jag på fotot med den lille förstfödde.

Så ett stort GRATTIS till tjugoåringen!

Han får ingen bok den här gången utan i stället blir det en resa till New York, senare i sommar. Flygbiljetterna är inköpta och nu letar jag hotellrum för våra två veckor där. Någon som har tips?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,