Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 83 (7/5): Musikaliskt

Ett musikaliskt fönster från stans kulturskola som är inrymd i det gamla rådhuset. Min yngste son spelade förut både melodika, elgitarr och akustisk gitarr där inne. Varje dag passerar jag huset och hör ofta tonerna smyga iväg därifrån ut till mina öron.

Förresten så snubblade jag över en tävling hos Fotofeber med fönster som tema. Kanske någon fönsterfotograf är intresserad av att delta?

Och nu ska jag fortsätta mitt tentapluggande. I morgon är det dags för min första tenta på italienskkursen vid Lunds univeristet. Därav följer att jag inte hinner med att kommentera fönsterfoton förrän i morgon kväll.

Förra veckans fönsterfotografer var:
Pumita
Tinas Photoblogg
Della
foto CHIP
Anna
Kvasthilda
Hedwig
Mad World
Bittens bilder
Min Fotodagbok
Rajson
Jah Hollis
Mariann L

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , ,