Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Musikaliskt

Vad sägs om ett musikaliskt fönster? Tror du att du hittar ett sådant tills i morgon, eller senare i veckan som kommer?

I morgon fredag, ganska sent på kvällen, kan du publicera ditt musikaliska fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på de här musikaliska musikerna som paraderade förbi i förstamajtåget för några dagar sedan.

Eftersom tandläkaren skulle titta på mina tänder idag så gick jag lite tidigare från jobbet.
Eftersom han tittade ganska snabbt på mina tänder så kom jag hem lite tidigare än jag räknat med.
Eftersom jag kom hem lite tidigare så publicerar jag veckans fönstertema lite tidigare än vanligt.


Andra bloggar om: , , , , ,