Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Stort

Vad är ett stort fönster? Ja, vad är stort egentligen? Visst måste man ha något att jämföra med för att kunna kalla något för stort? Tänk dig ett barn som står och tittar på en myrstack. Myran måste ju faktiskt tycka att det där barnet är fruktansvärt stort. Om nu barnet sedan ställer sig och tittar på ett högt hus så måste ju barnet känna sig som väldigt litet jämfört med huset som upplevs som väldigt stort.

Nåja, temat för veckans fönster får bli stort och som du förstår så tycker jag att det måste tolkas i förhållande till något annat för att bli stort. Men det fixar du säkert, eller hur?

I morgon fredag, ganska sent på kvällen, kan du publicera ditt stora fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på det här stora äpplet som de små fåglarna tittar på. Och du vet väl att jag senare i sommar ska besöka just Det Stora Äpplet?


Andra bloggar om: , , , , , ,