Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fototriss: Prickigt

Prickigt är temat i den 96:e upplagan av fototrissen. Helena vill även veta hur pass gammal fototrissräv man är, genom en undersökning. För mig är det enkelt att svara. Jag var med ända från början och fick t.o.m. välja fototrissens tredje tema i juli för två år sedan. Då hade jag precis varit i Valencia och valde att publicera byggnader därifrån.

Den här gången – den 58:e som jag deltar – la jag ut tre prickiga aprikoser på olika sätt och fotograferade dem. Och nu undrar jag vilken bild som ger dem mest rättvisa. Det där med att arrangera föremål tycker jag är lite svårt och ofta blir det att jag provar massor av olika sätt innan jag är nöjd.

Ska aprikoserna ligga som i en triangel?

Eller ska de ligga på en diagonal rad?

Eller ska en av dem få en lite mer framträdande plats
medan de övriga två får hålla sig i bakgrunden?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,