Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 87 (4/6): Hjärtligt

Ett gammalt slitet fönster från Kulturen i Lund, fotograferat när snön fortfarande låg på marken. Förutom att det finns två hjärtan på den ena fönsterluckan tror jag att det i den här stugan fanns gott om hjärterum när den var bebodd.

Har du hittat något hjärtligt fönster?

Förresten är det dags att anmäla sig till den tredje upplagan av Scott Kellby’s Worldwide Photo Walk som kommer att äga rum lördagen den 24 juli. Kolla om du har någon som organiserar i din närhet eller organisera själv. Jag och larans kommer att delta i Malmö. För min del är det också tredje gången jag deltar, dvs. jag har varit med från första gången. Det är enormt roligt att gå tillsammans med 50 andra fotografer och se motiv överallt. Att det sedan finns en pristävling är ju också roligt, men inte det viktigaste.

Förra veckans fönsterfotografer var:
annette
foto CHIP
Hedwig
Anna
Ninnie
Karin
Mad World
Bittens bilder
Ladyinblue
Della
larans
akson
Jah Hollis
Min Fotodagbok
Erik ”Semlan”
Mariann L
Kvasthilda

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , , ,