Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 90 (25/6): Fullt

Tidigt kommer mitt fönsterinlägg idag midsommarafton. Och kanske firas det så mycket bland fönsterfotografer att ni inte har tid med så simpla ting som fulla fönster utan i stället ägnar er åt fulla glas. Men, men, som vanligt är ni välkomna att publicera fönster under hela veckan.

Det här fönstret tycks mig alldeles proppfullt av djungelliknande saker. Tyvärr lite speglingar som jag inte kunde undvika trots mitt polarisationsfilter som oftast fixar att ta bort de mest besvärliga reflexerna.

Glad midsommar!

Förra veckans fönsterfotografer var:
munamaj
Cecilia Artista
Mad World
Bittens bilder
Anna
Carina
Karin
Rajson
foto CHIP
Kvasthilda
Hedwig
Della
akson
Jah Hollis
Min Fotodagbok
Mariann L

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , ,