Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fototriss: Dörrar

Alldeles dagsfärska dörrfoton kommer här till veckans fototriss som har temat dörrar.

Jag cyklade iväg till vår nerbrunna idrottshall och tog några foton på de rester som finns kvar nu tre dagar efter den stora branden. Idag kom jag lite närmare än sist då det fortfarande brann och såg hur bl.a. dörrarna såg ut. Och det var ingen trevlig syn.

Genom dessa dörrar har jag gått många gånger för att komma ut på baksidan, mot fotbollsplanen.

På baksidan finns de här dörrarna.

Här på ena gavlen går öppningen direkt in till den stora hallen. Som synes finns det
bara nedbränd bråte kvar där inne. Det var i den här delen branden fick fäste först.

Brända och fula dörrar blev det till den här fototrissen och inte alls några vackra foton som dem andra visar. Men jag är fortfarande så ledsen över det som hänt och framför allt orolig över att det ska bli fler bränder och att någon t.o.m. ska komma till skada. Kommunen har gått ut med en belöning på 50 000 kronor till den som kan ge tips så att man får fast den som anlagt branden.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,