Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fototriss: Ett, två, tre

Det är stor tävling i veckans fototriss som denna veckan firar sitt 100-inläggsjubileum. Tävlingstiden gick ut igår, så idag publicerar jag mitt bidrag. Hmm, har inte hunnit förrän nu och ändå blir det gamla bilder, dvs. från i slutet på maj, då tre killar i gruppen Air-Wipp hade en kort uppvisning i parkour på trappan vid torget i stan. Jag hann nätt och jämt med att plåta när en av dem slog en snabb volt. Uppvisningen anordnades som en försmak på stans 100-årsjubileum. Tittar du på bilder därifrån kan du skymta lite av mig på den tredje bilden längst till vänster. Jag har röd jacka och svart kamera. 🙂

Ett …

… två …

… tre.

Det var allt svårt att fånga honom snyggt på alla tre bilderna. Men lite får man ju misslyckas ibland, eller hur? 😉


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,