Bilder från Eslöv och övriga världen

Allmänna kommunikationer (203 av 365)

Så här tomt är det på Öresundstågen i juli, åtminstone i lördags förmiddag då jag tog fotot. Annars är det ju fantastiskt förmånligt att åka tåg i Skåne i sommar om man köper Skånetrafikens sommarkort för 485 kronor. Kortet kan man använda obegränsat i två månader, mellan den 15 juni och 15 augusti. För egen del räcker det att åka tur och retur till Malmö fem gånger för att ha tjänat in det priset. Och till Malmö åker jag på lördag igen – för att delta i tredje upplagan av Scott Kelbys Wordwide Photo Walk.

Fast riktigt tomt var det inte i vagnen i lördags. Till vänster utanför bild satt en man, alltså mitt emot mig, och till höger om mig satt en tjej med guldiga gympadojor och med en barnvagn framför sig och som innehöll en liten en. Jag hade en sådan lust att fotografera hennes gympadojor, men var för feg för att göra det.

Tema nummer 3 i 365 Foton 2010.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,