Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 93 (16/7): Vilsamt

Det här fotot tycker jag visar hur jag nästan allra bäst kan koppla av och vila: läsa en bok. Fotot är från den vackra innergård där vårt stadsmuseum finns och även det här antikvariatet. Jag läste att Ursula varit där för en tid sedan och att hon även uppskattade vårt Stora torg. Kul, tycker jag.

muséet mitt emot visas förresten lokala förmågors alster och jag hittade några bekanta namn när jag var där och tittade på Sommarsalongen, bl.a. Camillas fyra foton och Håkan Anderssons målningar och foton.

Förra veckans fönsterfotografer var:
Rajson
Malin
Ninni/fotografia
foto CHIP
Mad World
Bittens bilder
akson
Pumita
Jah Hollis
Ninnie
Pysselfarmor
Karin

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , , , ,