Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Vilsamt

Vid den här tiden på året har många i Sverige semester och vilar kanske på sin hemester. För egen del har jag i år valt att lägga min semester på kontinental tid, dvs. i augusti, och jobbar därför fortfarande. Men du som läser det här kanske har det lite vilsamt och kan kanske hitta något vilsamt fönster.

I morgon fredag, ganska sent på kvällen, kan du publicera ditt vilsamma fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på en nicaraguansk hängmatta som jag tycker symboliserar begreppet vilsamt mer än något annat. I en sådan här har jag somnat in i många gånger.

Apropå hemester, så tar jag faktiskt ut en dag i morgon, så Veckans fönster kommer nog lite tidigare än vanligt.


Andra bloggar om: , , , , ,