Bilder från Eslöv och övriga världen

Magnet (212 av 365)

Igår arrangerade Rei Trulsson (klickar du på länken så hittar du Reis fina foton därifrån och även mig på bild) en fotopromenad i Alnarpsparken. Temat var naturfoto och jag kan väl lika bra erkänna att så där hemskt intresserad av naturfotografi är jag inte. Ändå deltog jag och fick användning för såväl stativ som försättslins. Ja, för något makroobjektiv äger jag inte.

Det var riktigt roligt att få ägna sig åt långsam fotografering och inte åt den där snabba som jag vanligtvis bedriver. Nästan 200 bilder blev resultatet efter några timmars vandring i den vackra Alnarpsparken. Många kasserades, för det är svårt att fånga bin på blommor och de flesta blev alldeles suddiga. Här kommer i alla fall en bild som jag är nöjd med.

Och visst kan man väl säga att färggranna blommor är som magneter för bin?

Tema nummer 171 i 365 Foton 2010.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,