Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Italienskt

Ja, då är jag tillbaka i blogglandet igen efter en kort tur till spaghettilandet, som jag såg Pumita döpte mitt resmål till. I spaghettilandet blev jag förkyld av alla kindpussar och fick när jag kom hem ta igen mig innan jag idag gick till jobbet igen. Inte har jag haft någon ork att fotoblogga heller, men jag känner trycket från fönsterfotograferna som gärna vill ha något att bita i fr.o.m. i morgon. Alltså blir det ett något svårare tema för nästan alla utom mig den här veckan. Fast känner jag er rätt så löser ni det galant, nu när det är det hundrade Veckans fönster som ska publiceras.

I morgon fredag, ganska sent på kvällen, kan du publicera ditt italienska fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på en bild jag tog förra fredagen i Milano då man ännu kunde sitta ute vid Piazza Duomo och äta en bit i solens sken.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,