Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Politiskt

Ett mycket aktuellt tema tar vi den här veckan tycker jag. Det borde inte vara alltför svårt att hitta något politiskt fönster, åtminstone inte i Sverige. Befinner du dig i något annat land hoppas jag att du trots allt hittar ett. Tolkningen är ju alldeles fri.

I morgon fredag, ganska sent på kvällen, kan du publicera ditt politiska fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på en bild jag tog i Washington DC på Vita Husets norra sida, där det jämt och ständigt verkar pågå någon slags politisk manifestation. Den här ser ut att ha pågått länge.

En annan politisk bild kommer här, från min hemstad. Jag tog den i måndags då jag var ute i jobbet och råkade ha kameran med mig. Som synes är kvinnorna framträdande i kommunen, åtminstone på valplakaten. Fast de verkar inte vara överens om hur bra min kommun är att bo i.

Jag undrar lite över plakatet i bakgrunden. Någon har rivit ner det partiets valbudskap. Kanske var det Sverigedemokraterna som inte föll någon i smaken. Nåväl, jag tycker i alla fall att du ska bege dig till vallokalen på söndag, om du nu inte förtidsröstat förstås. Fast ångrar du dig kan du ju faktiskt gå och rösta en gång till, det vet du väl? Och jag hoppas verkligen inte att din röst går till partiet jag nyss nämnde.

Och ska du rösta i min kommun kanske du stöter på mig, för jag ska jobba med valet i år, hela söndagen.

Viktig uppdatering: Eftersom jag åter igen ska ut och flyga blir det ännu ett uppehåll efter detta politiska fönster. Det betyder att du får vänta två veckor till nästa fönster som faktiskt blir det HUNDRADE. Den 1 oktober sker det.


Andra bloggar om: , , , , , ,