Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Ruffigt

Nu, äntligen, är det dags för ett Veckans fönster igen efter det långa uppehållet då jag bl.a. varit över Atlanten och hälsat på. Temat blir ruffigt och tolkningen är som vanligt fri.

I morgon fredag, ganska sent på kvällen, kan du publicera ditt ruffiga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på en bild jag tog i Philadelphia när jag gjorde ett påtvingat besök på en ganska ruffig toalett. Ser du vad det är för litet kryp som ligger där på rygg?

Det var ju några som alldeles av sig själv publicerade fönsterfoton under min frånvaro. Jag har hittat Pumitas saknade fönster och Ninnis övergivna fönster. Kanske var det fler?


Andra bloggar om: , , , , ,