Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fototriss: Hårt

Veckans fototriss har temat hårt den här veckan. Dessutom är det tävlingsdags igen – med pris. En polaroidkamera från Coolstuff är vinsten för den som tolkar temat på det mest fyndiga sättet. Det är två Helenor (Fototriss-Helena och Citronodlings-Helena) som väljer ut de bidrag som går vidare till omröstning.

Mina foton hinner den här gången delta i tävlingen så det blir inte som det oftast är när jag deltar i fototrissen, att jag publicerar mitt bidrag när det är dags för nästa tema. Alla tre fotona är tagna för en vecka sedan då jag var i Stapelbäddsparken i Västra hamnen i Malmö med åtta andra fotografer för att öva sportfotografering. Rei Trulsson organiserade workshopen.

Att ramla omkull när man åker skateboard tillhör nog vanligheterna hur duktig man än är.

Och ramlar man på en hård cementbana gör det säkert mycket ont.

Men även om inte hjälmen varit på plats, så ser det ut som om man ganska snabbt är glad igen.

Ja, det är säkert ett hårt liv att åka skateboard på dessa böljande men hårda cementbanor.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,