Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fototriss: Kollektivt

Tillbaka i Sverige efter två underbara veckor i New York City, Philadelphia och Washington D.C. Alla foton är uppladdade på hårddiskarna, såväl den interna som den externa, så jag kan nu tömma de fem minneskorten för att ta nya foton. Redigeringen har bara börjat och många foton kommer att hamna här på bloggen. Jag börjar med tre kollektiva foton till Veckans fototriss, strax innan nästa tema presenteras. Kollektiv påtryckning eller protestyttring är det frågan om.

Min första bild tog jag utanför Vita huset i Washington D.C.
där en kvinnoorganisation demonstrerade. Jag pratade med en
av deltagarna, men lyckades inte förstå vad det handlade om.

Från hotellfönstret vid 5th Avenue i New York City tog jag en morgon
den här bilden. Inte heller här vet jag vad protesterna gick ut på.

Från den buss jag åkte i på 42nd Street tog jag det här fotot
på demonstranterna från det kinesiska demokratiska partiet.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,