Bilder från Eslöv och övriga världen

Tecken (265 av 365)

En av de sista dagarna i New York City promenerade jag över den vackra Brooklyn Bridge i stekande hetta. Jag tror termometern i skuggan visade mer än 95 grader (Fahrenheit förstås) och åtskilligt med vätska behövde inmundigas eftersom kroppen svettades rätt rejält. Det insåg förstås alla små entreprenörer och ställde sig på de där strategiska platserna som t.ex. mitt på bron, och sålde drickbara varor till förbipasserande och törstiga turister.

Även den här mannen sålde flaskor han säkert köpt in billigt på något annat ställe och forslat ut på bron. Han tog ändå inte mer än en dollar för en flaska vatten eller läsk. Jag köpte en flaska och fick för min dollar även ett foto av honom där han satt mitt i solen med sitt roliga och färggranna solskydd och gjorde sitt tummen upp.

Och med det här inlägget har jag bara kvar hundra stycken teman och ligger alltså lite bak.

Tema nummer 296 i 365 Foton 2010.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,