Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 100 (101001): Italienskt

Tänka sig att Veckans fönster nu hållt på i hundra veckor! Och att det hundrade fönstret publiceras på just den här dagen med ettor och nollor är ju en underlig slump. (Fast om man tolkar 101001 som ett binärt tal blir det på decimal form talet 41 och är inte lika spännande.)

Ärligt talat hade jag faktiskt tänkt avsluta Veckans fönster med detta hundrade fönsterfoto, men beslutar mig för att ändå försöka köra vidare och i den mån det går hitta på utmanande teman som helst inte har förekommit tidigare. Och hittar jag inte något passande tema blir det i stället ett valfritt fönster då du själv får välja, precis som tidigare.

Ändå skulle jag vilja förnya Veckans fönster på något sätt. Jag har några idéer, men skulle hemskt gärna vilja ha tips från dig som deltar. Maila mig gärna på adressen du hittar längst ner i inlägget.

Och så kommer då här mitt italienska fönsterfoto från den lilla byn där jag bodde i sju år och som jag åter besökte i helgen som gick.

För två veckor sedan deltog följande fönsterfotografer:
Pumita
larans
Della
Anna
Malin
Mad World
Cecilia Artista
Jah Hollis
Erik ”Semlan”
Hasse A
Klimakteriehäxan
Sven
foto CHIP

Och förra veckan var det några som tog alldeles egna initiativ med egna teman syftande på min frånvaro:
Klimakteriehäxan med ett fönster med bra utsikt.
Pumita med ett bortrest fönster.
Della med ett stängt fönster.
Ninni/fotografia med ett svårupptäckt fönster.
Sven med en bortrest fönstertriptyk.

Jag hoppas jag inte missade någon.

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , ,