Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Nattligt

Nätterna börjar bli allt längre nu på höstkanten och nu den här helgen är det också dags att gå över till vintertid igen. Vi får en extra timme natten mellan lördag och söndag, vilket jag för egen del uppskattar väldigt mycket, vintertrött som jag är. Nattsömnen blir alltmer värdefull för mig ju äldre jag blir. Så vad passar bättre än ett nattligt fönster. Och du, glöm nu inte att flytta tillbaka klockan så att du inte går miste om den extra timmen.

I morgon fredag, ganska sent på kvällen, kan du publicera ditt nattliga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på en bild jag tog i New York City när nattmörkret var på väg över 42th Street.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,