Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Osynligt

Inte alla fönster är synliga. En del är alldeles säkert osynliga, eller näst intill. Hittar du något sådant fönster tror du? Eller de gömmer sig kanske för dig? Nåja, jag tror säkert att du fixar att hitta ett osynligt fönster.

Även jag kommer att vara osynlig här på bloggen under detta temat, dvs. jag kan inte kommentera ditt bidrag i den här omgången. Fast jag är säker på att du kommenterar alla andras och att alla andra kommenterar ditt fönster.

I morgon fredag, ganska sent på kvällen, kan du publicera ditt osynliga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på en bild jag tog på en promenad i utkanten av stan. Visst ser du de där svamparna som kamouflerat sig till osynlighet bland löven?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,