Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 106 (12/11): Stationärt

Jag håller mig kvar i Washington och på Union Station. Den här bilden tog jag vid samma tillfälle som temabilden. Kommer du någon gång till Washington så ta en titt på stationen för den är fantastiskt vacker, framför allt inomhus. Medan vi väntade på tåget tillbaka till Philadelphia hann jag ta många bilder. Det här är en av dem.

Förra veckan deltog följande fönsterfotografer:
Pumita
Pysselfarmor
Ninni/fotografia
Mona
Hedwig
Karin
Cecilia Artista
Anna
Jah Hollis
Lisa
Kerstin (ny)
Bittens bilder
Mad World
larans
akson
Ninnie
Hasse A Norge
Lenas Röda Fotoram
foto CHIP
Erik ”Semlan”
heksann
Sven
Della

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , , , ,