Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Lekfullt

Jag fick flera temaförslag av Pumita för en tid sedan. Ett av dessa väljer jag idag då det är en sådan där gråtrist novemberdag som man behöver lätta upp med lite lekfullhet.

I morgon fredag, inte så värst sent på kvällen, kan du publicera ditt lekfulla fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i Malmö i lördags då jag stötte på den här lekfulla figuren som lockade till sig de leklystna barnen utanför leksaksaffären.

Ja, så saknade jag förra veckan en av de fönsterfotografer som sällan missar att vara med. En som ofta leker fram bild och text till en fin helhet.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,