Jodå, jag är kvar, men jag har lite mycket att göra med min italienskkurs just nu och hinner inte med fotografering och bildbehandling. Men Veckans fönster är kvar som vanligt, dvs läget är ganska stationärt, trots att blogginläggen dröjer. Och just stationärt blir veckans tema. Tolka det som du vill.

I morgon fredag, inte så värst sent på kvällen, kan du publicera ditt stationära fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du känna dig väldigt välkommen hit med hjälp av den här bilden som jag tog i Washington DC i augusti. Dit tog vi tåget från Philadelphia tur och retur och jag passade på att plåta den vackra stationen.

Förresten såg jag att Della just nu är på väg hem från det stora landet i väster. När jag ser hennes fönsterfoto från Empire State Building längtar jag tillbaka igen.

Nej, nu får jag återgå till italienskstudierna. Ciao! A domani!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,