Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Varmt

Det blåser kallt i Skåne och i luften virvlar det där kalla och blöta som en del tycker är så vackert och ljuvligt för att det lyser upp den annars gråtrista vinterdagen. Nu hör jag ju knappast till dem som uppskattar kylan även om jag förstås kan njuta av den vita snön – om jag bara slipper vistas ute och i stället får betrakta den från andra sidan ett fönster. Och eftersom det är så kallt överallt där ute tycker jag att du ska leta upp ett riktigt varmt fönster som en kontrast till utomhusklimatet. Visst fixar du det?

I morgon fredag, inte så värst sent på kvällen, kan du publicera ditt varma fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i Malmö för en tid sedan, då innan snön börjat falla, och som bjuder in dig att sitta i värmen.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,