Bilder från Eslöv och övriga världen

Värmekälla (364 av 365)

Kyla är inget jag gillar och därför är den här vedeldade kaminen en oerhört skön sittplats när det drar kallt. Förstås under förutsättning att den fått sitt bränsle. Dessutom är den väldigt vacker att titta på också, även om jag sitter bakvänd när jag njuter av dess värme.

Jaha, då har jag faktiskt bara ett inlägg kvar i årets fotoutmaning och det spar jag till årets sista dag i morgon.

Ett tag kändes det som om jag skulle stupa på målsnöret, men jag fixar det. Akson har redan publicerat nästa års teman och jag ser att bl.a. Erik Semlan kommer att delta. Jag står dock över och kommer under nästa år att göra en alldeles egen fotoutmaning med anledning av en alldeles speciell händelse.

Eget tema nummer 32 i 365 Foton 2010.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,