Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Kyrkligt 2

När jag startade Veckans fönster för mer än två år sedan hade jag ännu inte börjat att sätta teman på dem, men från och med det tjugonionde Veckans fönster blev det start för teman. Det allra första temat var kyrkligt och det upprepar jag den här veckan, efter att i stort sett ha haft unika teman varje gång. Temat Öppet har förekommit två gånger men annars är det bara temat valfritt som förekommit mer än en gång.

Jag tror att det här temat ska vara betydligt enklare än förra veckans som verkade vålla en hel del huvudbry. Kyrkofönster lär väl vara lätta att hitta, och är dessutom ofta vackra att titta på. Välkommen i morgon fredag, inte så värst sent på kvällen, då du kan publicera ditt kyrkliga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i slutet av september då jag hade klättrat upp på den vackra Milanodomens kyrktak och tittade ut över omgivningen.

Och efter denna veckas kyrkliga fönster blir det jul- och nyårsuppehåll i två veckor. Nästa tema presenteras torsdagen den 6 januari nästa år.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,