Fotosöndag: Röd

För första gången deltar jag i Fotosöndag som idag har temat röd. Min amaryllis som var avbildad i julhälsningen här i fotobloggen lever faktiskt ännu och när jag ändå var i farten och plåtade min gamla tulpanbukett så tog jag några foton av amaryllisen också. Och så upptäckte jag att den passade bra in på Fotosöndag.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,


Publicerat i Fotosöndag, Fotoutmaningar. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Fotosöndag: Röd

 1. Pierre säger:

  Det var en fin bild på temat. Gillar kompositionen också 🙂 Och som första bidrag, välkommen!

 2. Nattsyrran säger:

  Mycket vacker bild. Som en målad tavla=)

 3. Annica säger:

  snyggt 🙂

 4. Susanne säger:

  Pierre: Jag tackar för välkomnandet!

  Nattsyrran: Målad med ljus. 🙂

  Annica: Tack!

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.