Nu blir det en repris igen. Lyxigt tema har jag haft förut, men jag tycker det tål att upprepas.

Välkommen i morgon fredag, inte så värst sent på kvällen, då du kan publicera ditt lyxiga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på de här lyxiga hotellsängarna från Philadelphia. Inte minns jag vad de hette, men det var något speciellt och finessen med dem var att man kunde ställa in madrassens hårdhet med en knappkontroll. Jag hade tur och hittade ett erbjudande på nätet där vi fick halva priset på hotellet och alltså kunde unna oss lyxen att ligga i så här lyxiga sängar under äldste sonens och min resa till USA i augusti förra året.

Jaja, Pumita, nu kom fönstertemat äntligen. Jag har varit lite upptagen i kväll bara, med både det ena och det andra.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,