Bilder från Eslöv och övriga världen

Eslöv 100 år 2011: Gamla vattentornet

Jag gick en runda runt vårt gamla vattentorn idag. Vinden blåste kall men solen skymtade fram mellan molnen – i alla fall lite grann. Med mig hade jag som vanligt kameran och av alla de vattentornsfoton jag tog valde jag ut de här tre.

Gamla vattentornet står tomt i väntan på något och jag vet faktiskt inte vad det ska bli av det. Tidigare har en entreprenör haft för avsikt att öppna restaurang och utställningslokal där, men av de planerna blev intet. Numera hänger det lås på dörrarna, men in på markområdet går det bra att ta sig.

Vattentornet ligger på Kvarngatan, som jag visade i förra inlägget. Jag gick runt det på angränsande gator: Skomakaregatan och Per Håkanssons väg. Se vilken lång skugga tornet lämnar på marken.

Detta är inlägg 11 av (minst) 100 i Eslöv 2011.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,