Bilder från Eslöv och övriga världen

Premiär för studiofotografering

Igår tillbringade jag ett par timmar i en fotostudio i Malmö. Det var enormt mycket roligare och lärorikare än jag hade trott och inspirationen infann sig ganska mycket mer än vad den gjort på sistone. Två modeller blev stylade av en prefessionell makeupartist vid namn Heidi Edberg innan de ställde sig på den vita duken där vi fått hjälp att rigga upp studiobelysning på olika sätt. Vi sex fotografer skiftades sedan om med att montera fjärrutlösaren på våra kameror, regissera modellen att posera som vi ville och sedan knäppa foton med de färdiga inställningarna vi hade på våra kameror. Det blev många foton varav jag visar två stycken här.

Tack Rei och Bengt för att ni anordnade den här lärorika eftermiddagen! Och ett tack också till Justin som lärde mig hur man smart ställer in vitbalans och hur synkning fungerar!


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,