Bilder från Eslöv och övriga världen

Avslut

Då var det slut. Ja, inte bloggandet, även om man skulle kunna tro det efter den här ovanligt långa frånvaron. Nej, det tog slut på den där konstiga sorgsna känslan av besvikelse, saknad och ruelse. Tvärtemot vad jag trott så blev förra fredagens minnesstund en mycket vacker och fin upplevelse och ett värdigt avsked av pappa. Tårarna rann, inte bara av sorg utan även av den förkylning som invaderat mig några dagar tidigare. Vi, släktingar och vänner, fick ett vackert sista farväl ackompanjerat av bildspel och musik av allehanda slag. Alla blommor hade arrangerats vackert med några föremål som minde om pappas liv ute till havs: snäckor, sand, hans gamla sjömansbok.

Jag hade kameran med mig och tanken var att jag skulle ta många foton, men det blev inte så. Jag hittade ingen inspiration och det blev bara några mer eller mindre halvhjärtade försök att fånga stämningen. Här ett av dem.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,