Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Inrutat

Många har ett ganska inrutat liv och jag tillhör väl dem jag också: upp på morgonen, iväg till jobbet etc. För att inte tala om att jag varje torsdag publicerar ett fönstertema och därefter på fredagen själva fönstret. Hittar du tro något fönster som känns inrutat?

Välkommen i morgon fredag, på kvällen, då du kan publicera ditt inrutade fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på det här fotot jag tog i New York i augusti då jag promenerade över Brooklyn Bridge och såg Manhattans skyskrapor inrutade av brons kablar.

Nästa vecka blir det inget Veckans fönster. Är upptagen med annat.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,