Eslöv 100 år 2011: 2 gånger Asplund

Om man står i det nordvästra hörnet av Stadsparken och det inte är så många blad på träden så har man utsikt mot två byggnader som ritats av Asplund: Lagerhuset, längst bort i bild, av Gunnar, och Medborgarhuset av Hans, Gunnars son.

Detta är inlägg 23 av (minst) 100 i Eslöv 2011.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,


Publicerat i Eslöv 2011, Stad. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Eslöv 100 år 2011: 2 gånger Asplund

 1. larans säger:

  Du hittar hela tiden nya vinklar. Den här var j riktigt fin.
  Snart lyckas du väl med en bild med tre generationer Asplund genom att få med några träd från Stora torg också!

 2. larans säger:

  Skickade en kommentar som inte tycks ha accepterats, är jag utspärrad nu och inte bara bortglömd? 🙂
  I vart fall så är det här en fantastisk vinkel du har letat upp. Nästa utmaning blir väl att få med tre generationer Asplund genom att få in något träd från Stora Torg också!

 3. Lars säger:

  Trevligt!!!
  Du har redan tre generationer Asplund på bilden, eller nästan kanske man ska säga. Ett barnbarn till Gunnar var stadsträdgårdsmästare i Eslöv och lär påverkat hur stadsparken ser ut …

 4. Susanne säger:

  larans: Njae, den vinkeln är allt omöjlig att få till med min kamera. Webblogg hyser ju ännu min blogg även om domännamnet är mitt eget. Jag får väl fundera på att ha bloggen på egen plats så jag kan styra kommentarerna själv.

  Lars G: Hmm, är du säker på att Olle var med i Stadsparken? Som larans skriver så var han med vid Stora torg. Jag ska kolla upp det med dem som kan.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.