Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 122 (1/4): Lurigt

Har du blivit lurad idag? Inte? Kanske du i stället kan luras med ett fönster som jag försöker göra här. Om det lyckas får du som tittar på det bedöma. Möjligen är mitt luriga fönster lika genomskinligt som de klassiska aprilskämten. Nå, var befinner sig de här personerna du ser? Jag tror i alla fall att fönstret försöker lura mig med sina reflexer.

Förra veckan deltog följande fönsterfotografer:
larans
Birgitta
Jah Hollis
Erik ”Semlan”
Pumita
Pysselfarmor
Mad World
Bittens bilder
Cecilia Artista
Ninni/fotografia
Ninnie
Lisas fotoblogg
heksann
Anna
Karin

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , , , ,