Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 125 (22/4): Konstnärligt

Även det här fotot tog jag på Metropolitan Museum of Art i New York. Tittar du noga ser du att det faktiskt inte är ett riktigt fönster utan en målad tavla. Vem som målat den tog jag inte reda på utan stod där lite fascinerad av konstverket och undrade om jag skulle fotografera det eller inte. Som synes gjorde jag det.

Och det var alltså den ständigt konstnärliga Anna som bidrog med det här temat.

Glad Påsk tillönskas alla fönsterfotografer!

Förra veckan deltog följande fönsterfotografer:
Cecilia Artista
Leena (ny)
Birgitta
Karin
Anna
larans
Pysselfarmor
Klimakteriehäxan
bjorgnin
Mad World
Bittens bilder
Lisas fotoblogg
Lena
Jah Hollis
Ninnie
heksann
Erik ”Semlan”

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , , , ,