Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Vinklat

Debatten om skolans tillstånd går hög på olika håll nu. En som tyckt till är Maciej Zaremba som i flera artiklar i DN låtit sin vassa penna drista sig till att skriva vinklade ord. Aftonbladet startade en sajt vid namn Skolraset, som man efter protester från Skollyftet bytte namn på till Skolgranskning. Vinklade namn som säger en del. Jag tycker därför att vi drar till med ett vinklat fönstertema den här veckan.

Välkommen i morgon fredag, på kvällen, då du kan publicera ditt vinklade fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på det här fotot jag tog i Upplands Väsby förra månaden. Orkar du räkna alla vinklarna?

Känner du till Fotosöndag förresten? Det är en fotoutmaning som främst håller till på Flickr. Varje tisdag presenteras ett tema och på söndagen samma vecka ska fotot publiceras. Nu erbjuds en annorlunda fotoutmaning genom en resa till Barcelona där olika teman ska fotograferas. Jag läste om resan på Fotosöndags blogg och blev besviken när jag läste att resan skulle avgå från Arlanda med sin första temapresentation där. Skrev en kommentar och beklagade mig lite och fick sedan tips om att maila Micke Aldestam. Jag gjorde så och fick genast svar att han minsann kunde anordna även från Kastrup för oss som bor i södern, förstås under förutsättning att vi blir tillräckligt många. Är du intresserad, gå in på Fotosöndags blogg och läs och skicka sedan en intresseanmälan om du vill åka till Barcelona i september.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,