Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fototriss: Stilleben

Härom kvällen var jag på Röstånga Mölla, som jag tidigare visat utifrån. Kameran var med och jag kunde inte låta bli att ta några foton på alla de saker som finns på hyllorna i de överfyllda rummen. Det finns mängder av gamla prylar som belamrar omgivningen så man nästan blir rädd för att välta omkull något. Men annorlunda och välkomnande är det och framför allt är bakverk och surdegsbröd en läcker smakupplevelse.

Av de foton jag tog, väljer jag de här tre stillebenen för Veckans Fototriss.

En urgammal telefon stod i en öppning mellan rummen. Tror du den fungerar?

Kaffet serverades inte i sådana här kannor utan den här var ett rent prydnadsföremål.

En röd och vacker vas som jag tyckte fick ett så speciellt ljus.

Nå, vilket stilleben gillar du bäst? Och varför?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,