Bilder från Eslöv och övriga världen

Fotosöndag: Osorterad

Fotosöndags tema är idag osorterad och jag tänker genast på mammas stora låda med knappar som jag tyckte så mycket om att gräva i när jag var liten. Ofta blev det på en söndag när jag inte hade så mycket att sysselsätta mig med och mamma hade symaskinen framme för att tillverka ytterligare något plagg till oss döttrar. Jag roade mig med att leta fram speciellt vackra knappar eller så sorterade jag dem i färger eller storlek. I timmar kunde jag sitta med alla knäppa knappar och sortera på olika sätt.

När mina pojkar var små sydde även jag kläder till dem och hade många knappar att välja bland. Numera syr jag inte mycket så knapparna ligger osorterade.

Studerar du bilden lite noggrant hittar du säkert mig, såväl rättvänd som upp och nervänd.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,